Mircea Badea                           

Filozofie: Pentru toți un profesionist, pentru exigenți, exigența însăși! 

Mircea Badea
Mircea Badea

"Colaborarea cu domnul Mircea Badea mi-a dat ocazia multor satisfacții. Remarcabila sa seriozitate şi dăruire, înalta calitate a acordajului și afecțiunea sa față de instrument îl fac pe pianist să se simtă pe deplin încrezător şi sigur"  - Nelson Goerner

Stimați clienți,

Maestru acordor al Filarmonicii "George Enescu" în perioada 1987 - 2007, specializat și recomandat de compania Steinway & Sons - Hamburg, am înființat firma "Piane Badea SRL" în anul 1992 având ca obiect de activitate comercializarea și mentenanța pianelor și pianinelor.
Intre anii 2008 - 2014 mi-am desfășurat activitatea în cadrul firmei "Accord Final e.i." pe care am înființat-o la Paris.
In decursul timpului, prin firma Piane Badea, am furnizat instrumente muzicale și accesorii persoanelor fizice și juridice asigurând în același timp un service specializat în garanție și post-garanție.  Mai mult decât atât, am furnizat servicii de mentenanță pentru pianele de concert existente în patrimoniul diverselor instituții de cultură și învățământ muzical ale țării.
Este bine știut că organizatorii unor evenimente muzicale (concerte, recitaluri de pian, festivaluri, înregistrări speciale) care au apelat la serviciile mele au fost întotdeauna mulțumiți de eforturile pe care le-am depus pentru ca aceste evenimente să se desfășoare la cele mai înalte standarde și exigențe artistice.
Pentru mine, încă de la început, cele mai importante deziderate au fost: devotamentul pentru calitatea supremă a instrumentelor furnizate și a serviciilor prestate, corectitudinea, promptitudinea și comunicarea operativă cu clienții mei!
Am certitudinea că experiența, grija și considerația pe care le nutresc pentru fiecare dintre clienții mei însoțite de migala cu care abordez fiecare instrument vă vor face să descoperiți valențe sonore și facilități mecanice nebănuite ale pianelor dvs. care își vor dezvălui astfel potențialul și valoarea lor artistică. 
Întotdeauna în slujba iubitorilor pianului,         

Al d-voastră,

Mircea Badea


Copyright © 2019 Mircea Badea. All rights reserved