Mircea Badea                           

Filozofie: Pentru toți un profesionist, pentru exigenți, exigența însăși! 

Mircea Badea
Mircea Badea

"Colaborarea cu domnul Mircea Badea mi-a dat ocazia multor satisfacții. Remarcabila sa seriozitate şi dăruire, înalta calitate a acordajului și afecțiunea sa față de instrument îl fac pe pianist să se simtă pe deplin încrezător şi sigur"  - Nelson Goerner

Stimați clienți,

Maestru acordor al Filarmonicii "George Enescu" în perioada 1987 - 2007, specializat și recomandat de compania Steinway & Sons - Hamburg, am înființat în anul 1992 firma "Piane Badea SRL" al cărei obiect de activitate este comercializarea și mentenanța pianelor și pianinelor.
Intre anii 2008 - 2014 mi-am desfășurat activitatea în cadrul firmei "Accord Final e.i." pe care am înființat-o la Paris.
Încă de la înființare, prin firma Piane Badea, furnizez instrumente muzicale și accesorii persoanelor fizice și juridice asigurând în același timp un service specializat în garanție și post-garanție.  De asemenea, asigur servicii de mentenanță pentru pianele și pianinele existente în patrimoniul diverselor instituții de cultură și învățământ muzical ale țării.
Este bine știut faptul că organizatorii evenimentelor muzicale (concerte, recitaluri, festivaluri, înregistrări speciale) apelează la serviciile mele pentru ca acestea să se desfășoare la cele mai înalte standarde și exigențe artistice.
Pentru mine, încă de la început, cele mai importante deziderate au fost: devotamentul pentru calitatea supremă a instrumentelor furnizate și a serviciilor prestate, corectitudinea, promptitudinea și comunicarea operativă cu clienții mei!
Am certitudinea că grija și considerația pe care le nutresc pentru fiecare dintre clienții mei însoțite de experiența și migala cu care abordez fiecare instrument vă vor face să descoperiți valențe sonore și facilități mecanice nebănuite ale pianului/pianinei dvs. care își va dezvălui astfel potențialul și valoarea artistică. 
Întotdeauna în slujba iubitorilor pianului!         

Al d-voastră,

Mircea Badea


Copyright © 2019 Mircea Badea. All rights reserved