Mircea Badea                             

"Colaborarea cu domnul Mircea Badea mi-a dat ocazia multor satisfacţii. Remarcabila sa seriozitate şi dăruire, înalta calitate a serviciilor de acordaj şi afecţiunea sa faţă de instrument îl fac pe pianist să se simtă pe deplin încrezător şi sigur"  - Nelson Goerner

Mircea Badea
Mircea Badea

Filozofie: Pentru toți un profesionist, pentru exigenți, exigența însăși! 

Stimați clienți,

Maestru acordor al Filarmonicii "George Enescu" în perioada 1987 - 2007, am înființat firma "Piane Badea SRL" în anul 1992 având ca obiect pricipal de activitate serviciile de întreținere piane de concert și în subsidiar comercializarea de piane și pianine.
Intre anii 2008 - 2014 mi-am desfășurat activitatea în cadrul firmei "Accord Final e.i." pe care am înființat-o la Paris.
Având convingerea că fiecare dintre noi are o predispoziție nativă pentru a face ceva în viață și că acest ceva este cu adevărat bine făcut numai atunci când însușirea este dublată
de pasiune, consider că pregătirea pianelor pentru concert / recital constituie dintotdeauna vocația mea. 
Știindu-se cât de important este sunetul instrumentului pentru dezvoltarea creativității în căutărea culorilor și a nuanțelor sonore, m-am străduit să creez modele sonore și facilitați tactile de care pianiștii să se poată bucura din plin.
In decursul timpului, prin firma Piane Badea am furnizat instrumente muzicale și accesorii persoanelor fizice și juridice asigurând în același timp un service profesionist. Mai mult decât atât, am furnizat servicii de mentenanță pentru pianele de concert existente în patrimoniul diverselor instituții de cultură și învățământ muzical ale țării. Unele dintre aceste instrumente reprezintă valori de patrimoniu cultural importante dar și valori materiale, prețul acestora depășind 100.000 €.
De asemenea, este bine știut că organizatorii unor evenimente muzicale (concerte și recitaluri de pian, festivaluri, înregistrări speciale) care au apelat la serviciile mele au fost
întotdeauna multumiți de eforturile pe care le-am depus pentru ca aceste evenimente să se desfășoare la cele mai înalte standarde și exigențe artistice.
Pentru mine, încă de la început, cele mai importante deziderate au fost: devotamentul pentru calitatea supremă a instrumentelor furnizate și a serviciilor prestate, corectitudinea, promptitudinea și comunicarea operativă cu clienții mei!
Am certitudinea că experiența, grija și consideraţia pe care le nutresc pentru fiecare dintre clientii mei însoțite de migala cu care abordez fiecare instrument vă vor face să descoperiți valențe sonore și facilități mecanice nebănuite ale pianelor dvs. care își vor dezvălui astfel potențialul și valoarea lor artistică. 
Intotdeauna în slujba iubitorilor pianului,                                                                                     
Al d-voastră,

Mircea Badea


Copyright © 2019 Mircea Badea. All rights reserved