Mircea Badea          

Expert în mentenanța pianelor de concert Fazioli, Kawai, Steinway și Yamaha


Filozofie: Pentru toți un profesionist, pentru exigenți, exigența însăși!
Filozofie: Pentru toți un profesionist, pentru exigenți, exigența însăși!

"Colaborarea cu domnul Mircea Badea mi-a dat ocazia multor satisfacții. Remarcabila sa seriozitate şi dăruire, înalta calitate a acordajului și afecțiunea sa față de instrument îl fac pe pianist să se simtă pe deplin încrezător şi sigur" - Nelson Goerner

Stimați clienți,

Maestru acordor al Filarmonicii "George Enescu" în perioada 1987 - 2007, specializat și recomandat de compania Steinway & Sons - Hamburg, am înființat în anul 1992 firma "Piane Badea SRL".
Activitatea de specialist în mentenanța pianelor de concert am continuat-o între anii 2008 - 2014 în cadrul firmei "Accord Final e.i." pe care am înființat-o la Paris. 
Pe lângă activitatea principală de mentenanță piane de concert, am comercializat piane, pianine și diverse accesorii asigurând în același timp un service specializat în garanție și post-garanție.  
Este bine știut faptul că organizatorii evenimentelor muzicale precum concerte, recitaluri, festivaluri și înregistrări speciale care apelează la serviciile mele au întotdeauna satisfacția desfășurării acestora la cele mai înalte standarde și exigențe artistice.
Încă de la început, dezideratele mele cele mai importante au fost: devotamentul pentru calitatea supremă a instrumentelor furnizate și a serviciilor prestate, corectitudinea, promptitudinea și comunicarea operativă cu clienții mei!
Având certitudinea că grija și considerația pe care le nutresc pentru fiecare dintre dvs. însoțite de experiența și migala cu care abordez fiecare instrument vă vor face să descoperiți valențe sonore și facilități mecanice nebănuite ale pianului/pianinei dvs., vă asigur de întreaga mea solicitudine.  
Întotdeauna în slujba iubitorilor pianului, 
Al d-voastră,
Mircea Badea


Copyright © 2019 Mircea Badea. All rights reserved